Kik vagyunk?

A Larskol nemzetközi HR és szervezetfejlesztési tanácsadó cégeknél szerzett évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek hálózata. Az egyes projektekhez – azok témájátó függően – az adott szakterület nagy gyakorlattal rendelkező szakembereit delegáljuk.

Tanácsadóink a szervezetfejlesztés, hatékonyságnövelés, a személyzetmenedzsment  szakértői, akik széleskörű – a külföldi és hazai tulajdonú vállalatoknál, valamint a közigazgatásban működő szervezeteknél szerzett – tapasztalataik és korszerű eszköztáruk birtokában képesek a fennálló problémák és gazdaságtalanságok azonosítására és a szervezet működésének javítására.

Tanácsadási szolgáltatásaink

Tanácsadóink a HR, a szervezetfejlesztés, a hatékonyságnövelés szakértői, akik széleskörű – külföldi és hazai tulajdonú vállalatoknál, valamint a közigazgatásban működő szervezeteknél szerzett – tapasztalataik és korszerű eszköztáruk birtokában képesek a fennálló problémák és gazdaságtalanságok azonosítására, korszerű HR és menedzsment rendszerek bevezetésére és a szervezet működésének javítására.

Online termékeink és alkalmazásaink

Több évtizedes HR és szervezetfejlesztési tapasztalatunk felhasználásával fejlesztettük ki a HR szakemberek munkáját támogató alkalmazásainkat és template gyűjteményeinket. Bérbenchmark adatbázisunk, bértervező és modellező alkalmazásunk, munkaköri leírás mintáink hasznos eszközök lehetnek az Ön számára is.

országos bérbenchmark riport

A Larskol és a Simconsult által 2009 óta végzett országos bérfelmérés átfogó képet nyújt a hazai bérpiaci helyzetről. A felmérés és a riport magyar bérpiac meghatározó vállalatainak közreműködésével készül és megbízható alapot nyújt a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a tervezett béremelések meghatározására. A bérbenchmark jelentés alapján munkaköri szintenként ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban lehet tájékozódni a bérekről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról.

egyedi bérfelmérések és bérelemzések

Ha speciális munkakörök, vagy speciális bérpiaci jellemzők (pl. egy település adott körzete) szerinti elemzésre van szüksége, – akkor egyedi (pl. regionális, ágazati, vállalatméret és tulajdonos szerinti szűkített) munkaköri bérelemzéseket is tud honlapunkon keresztül rendelni. Adatbázisunk az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb a magyar piacon, jelenleg 120 ezer pozíció bérét tartalmazza – ezek mindegyike az adatszolgáltató cégek HR szakemberei által megadott, validált adat.

munkaköri bérbenchmark alkalmazás

A dolgozóknak fizetett bér nagysága függ a betöltött munkakör mellett a munkavégzés földrajzi helyétől, a munkáltató szervezet méretétől és az iparágtól is. A Larskol által fejlesztett PayRadar munkaköri bérriport alkalmazásunkat olyan szervezetek számára ajánljuk, akiknek a munkaköri besorolási szintek helyett vagy mellett konkrét munkakörökre vonatkozó béradatokra van szükségük. Online alkalmazásunkkal a leggyakoribb 200 munkakör aktuális bérezési és juttatási adatait tudja különféle szempontok szerint lekérdezni.

munkakorileiras.hu

magyar munkaköri leírás minták

Korszerű, felelősségalapú, az egyes felelősségekhez teljesítménymutatókat rendelő munkaköri leírásaink sok olyan hasznos információt tartalmaznak a munkakörökről, melyekre támaszkodva hatékonyabban lehet a kiválasztás, a munkaköri besorolás és értékelés, a teljesítmény-menedzsment, a munkaerő-fejlesztés, a kulcsmunkakörök kiválasztása és a karriertervezés feladatait menedzselni. Honlapunkról több száz munkaköri leírás mintát tud letölteni.

bérelemző és bértervező szoftver

A munkabér minden vállalkozásnál a legfőbb költségtételek között szerepel. A HR és a menedzsment számára hatalmas kihívást jelent a “megfelelő” jövedelemcsomag meghatározása. A sokszor kényes egyensúly megteremtése embert próbáló kihívás, de nem lehetetlen. Ebben támogathatja Önöket a Larskol Tanácsadók bérelemző és bérmodellező alkalmazása, mely az ösztönzéssel foglalkozó HR szakemberek tevékenységét támogatja.

jobdescription.eu

angol munkaköri leírás minták

Ha angol nyelvű munkaköri leírás mintákra van szüksége, akkor honlapunkról több ezer darab leírás közül választhat. Egységes felépítésű, felelősségalapú, az egyes felelősségekhez teljesítménymutatókat rendelő munkaköri leírásaink jó kiindulópontként szolgálnak a saját, vállalatra testreszabott leírások elkészítéséhez. A leírások a kiválasztás, a munkaköri besorolás és értékelés, a teljesítmény-menedzsment, a munkaerő-fejlesztés és a karriertervezés alapdokumentumai.

Larskol webshop - kiemelt termékek

Webshopunkon keresztül azonnal megrendelheti a bérezéssel kapcsolatos felméréseink riportjait.

Ügyfeleink

A legkülönfélébb tulajdonformában és iparágban működő szervezetekeknél segítettük a korszerű emberi erőforrás módszerek bevezetését és a hatékonyság növelését. Nemzetközileg alkalmazott módszereinket a Magyarországon működő multinacionális vállalatok és a közigazgatásban működő szervezetek mellett a kis- és közepes vállalkozásoknál is sikerrel alkalmazzuk.