Szakértőink bemutatása

Tanácsadóink a szervezetfejlesztés, hatékonyságnövelés, a személyzet- és változásmenedzsment valamit a pénzügyi elemzések szakértői, akik széleskörű – a külföldi és hazai tulajdonú vállalatoknál, valamint a közigazgatásban működő szervezeteknél szerzett – tapasztalataik és korszerű eszköztáruk birtokában képesek a fennálló problémák és gazdaságtalanságok azonosítására és a szervezet működésének javítására.

Image of business documents, pen and glasses on workplace during meeting of partners

Dr. Kolbe Tamás

Nemzetközi és hazai tanácsadó cégeknél szerzett 20 éves menedzsment tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. A Larskol Tanácsadóknál szervezetfejlesztéssel és HR-rendszerek fejlesztésével és bevezetésével kapcsolatos tanácsadási projektekben vesz részt projektvezetőként és vezető tanácsadóként.

Kertész Ferenc

Nemzetközi és hazai tanácsadó cégeknél szerzett 30 éves menedzsment tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Kiemelt szakterületei a szervezetfejlesztés, hatékonyságnövelés, kontrolling és HR rendszerek kidolgozása és bevezetése. A Larskol Tanácsadóknál szervezetfejlesztéssel kapcsolatos projektek vezetője.

Dr. Poór József

20 évet dolgozott nemzetközi tanácsadó cégek magyar vezetőjeként. Sok hazai és külföldi HR és tanácsadási szakkönyv szerzője és szerkesztője. Kiemelt szakterületei: személyzetfejlesztés, javadalmazási rendszerek kialakítása és bevezetése, teljesítmény-menedzsment. A Larskol Tanácsadóknál senior vezetőként projektvezetői feladatokat lát el.

Kardos Judit

Többéves szakmai múlttal rendelkezik projektasszisztensi feladatok ellátásában. A Larskol Tanácsadóknál részt vesz a bérfelmérések szakmai támogatásában, bérelemzési projektek lebonyolításában. Közreműködik a bértervezési és elemzési szoftverek fejlesztésében és az ügyfélkapcsolati feladatok ellátásában.