Online termékeink és alkalmazásaink

Több évtizedes HR és szervezetfejlesztési tapasztalatunk felhasználásával fejlesztettük ki a HR szakemberek munkáját támogató alkalmazásainkat és template gyűjteményeinket.

Ismerkedjen meg eszközeinkkel, melyek a HR különböző területein lehetnek az ezzel foglalkozó szakemberek segítségére.

|

PayPlanner - bérelemző és bértervező szoftver

A munkabér minden vállalkozásnál a legfőbb költségtételek között szerepel. A HR és a menedzsment számára hatalmas kihívást jelent a “megfelelő” jövedelemcsomag meghatározása. A sokszor kényes egyensúly megteremtése embert próbáló kihívás, de nem lehetetlen. Ebben támogathatja Önöket a Larskol Tanácsadók bérelemző és bérmodellező alkalmazása, mely az ösztönzéssel foglalkozó HR szakemberek  tevékenységét támogatja.

|

PayRadar - munkaköri bérriport alkalmazás

A dolgozóknak fizetett bér nagysága függ a betöltött munkakör mellett a munkavégzés földrajzi helyétől, a munkáltató szervezet méretétől és az iparágtól is. A Larskol által fejlesztett PayRadar munkaköri bérriport alkalmazásunkat olyan szervezetek számára ajánljuk, akiknek a munkaköri besorolási szintek helyett vagy mellett konkrét munkakörökre vonatkozó béradatokra van szükségük. Online alkalmazásunkkal a leggyakoribb 200 munkakör aktuális bérezési és juttatási adatait tudja különféle szempontok szerint lekérdezni. 

|

berfelmeres.hu - Magyarország egyik legmegbízhatóbb bérfelmérés riportja

A Larskol és a Simconsult által 2009 óta végzett országos bérfelmérés átfogó képet nyújt a hazai bérpiaci helyzetről. A felmérés és a riport magyar bérpiac meghatározó vállalatainak közreműködésével készül és  megbízható alapot nyújt a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a tervezett béremelések meghatározására. A bérbenchmark jelentés alapján munkaköri szintenként ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban lehet tájékozódni a bérekről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, prémium, cafetéria, juttatások, cégautó, pótlékok, fluktuáció, stb.).

|

beradat.hu - bérbenchmark adatbázis és egyedi bérelemzések

Azonnal letölthető sztenderd riportok mellett, – ha speciális munkakörök, vagy speciális bérpiaci jellemzők (pl. egy település adott körzete) szerinti elemzésre van szüksége, – akkor egyedi (pl. regionális, ágazati, vállalatméret és tulajdonos szerinti szűkített) munkaköri bérelemzéseket is tud honlapunkon keresztül rendelni. Adatbázisunk az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb a magyar piacon, jelenleg 120 ezer pozíció bérét tartalmazza – ezek mindegyike az adatszolgáltató cégek HR szakemberei által megadott, validált adat.

|

munkakorileiras.hu - korszerű munkaköri leírás minták több száz munkakörre

Korszerű, felelősségalapú, az egyes felelősségekhez teljesítménymutatókat rendelő munkaköri leírásaink sok olyan hasznos információt tartalmaznak a munkakörökről, melyekre támaszkodva hatékonyabban lehet a kiválasztás, a munkaköri besorolás és értékelés, a teljesítmény-menedzsment, a munkaerő-fejlesztés, a kulcsmunkakörök kiválasztása és a karriertervezés feladatait menedzselni. Honlapunkról több száz munkaköri leírás mintát tud letölteni. 

|

jobdescription.eu - angol nyelvű munkaköri leírás minták 3000 munkakörre

Ha angol nyelvű munkaköri leírás mintákra van szüksége, akkor honlapunkról több ezer darab leírás közül választhat. Egységes felépítésű, felelősségalapú, az egyes felelősségekhez teljesítménymutatókat rendelő munkaköri leírásaink jó kiindulópontként szolgálnak a saját, vállalatra testreszabott leírások elkészítéséhez.